Besøk meg
på Facebook

Solveig Marguerite Skogseide

f.30.okt. 1969, 

gift, 3 barn. 

Bor på Bærums Verk.

***

Utdannet fra Norges Markedshøyskole med Master of Arts i Public Relations fra Manchester, England.

Arbeidet hovedsakelig innen markedsføring, kommunikasjon og informasjon, bl.a. ti år i SAS.

***

Ved siden av den «formelle» delen av mitt liv, har kanskje den største delen av min personlighet - den kreative, hele tiden fått utfolde seg. 

Først på hobbynivå og fra jan. 2010  har malingen fyllt min arbeidsrolle.  

Hele min familie er fylt med kreative mennesker som alle har påvirket meg. Min far var musiker og fyllte huset med magiske toner og min fransk/italienske mor har fyllt veggene med flotte oljemalerier. Livet med tre barn gjør en også ydmyk i forhold til livets små gleder. Alt som påvirker meg i hverdagen - kommer til utrykk i mine bilder.

Min "maleprosess" kan sammenlignes med å komponere musikk. Jeg begynner med en tone – også bygger jeg lag på lag. Jeg jobber mye med å bygge opp-, og dempe fargene for å skape den litt diffuse og slitte overflaten - men ikke tilfeldige utrykket. Harmoni og kontrast er viktig...

De siste 3 årene har vært svært spennende kunstår! Hjemme har jeg hatt mange utstillinger og mange bilder har fått nye vegger å henge på. Bildene har også vært stillt ut i New York, Paris, Firenze, London og Madrid. Flere priser har også kommet min vei - både hjemme og internasjonalt.  


Webløsning ©2014-16 av Web Norge